Horkovzdušné trouby Electrolux
Nejprodávanější

Vaření je umění a vy jste jeho tvůrci. V naší kolekci Rococo se snoubí úchvatný design se skvělou chutí. Trouba dokonale upeče jakoukoliv delikatesu a ve vaší kuchyni se bude...

Vaření je umění a vy jste jeho tvůrci. V naší kolekci Rococo se snoubí úchvatný design se skvělou chutí. Trouba dokonale upeče jakoukoliv delikatesu a ve vaší kuchyni se bude...

S troubou 600 SurroundCook® bude vše rovnoměrně propečeno, od kuřecí pečínky s křupavou kůrkou po nadýchané pusinky. Konstantní teplotu uvnitř celé trouby zajišťuje...

Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...

Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...

Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...

Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...

Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...

Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...

S horkovzdučnou troubou 600 SurroundCook® bude vše rovnoměrně propečeno, od kuřecí pečínky s křupavou kůrkou po nadýchané pusinky. Konstantní teplotu uvnitř celé trouby...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...