Vestavné spotřebiče Electrolux, Strana 16
Řazení produktů
Výpis produktů
Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...
Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...
Díky troubě 800 SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry...
Multifunkční trouba SteamCrisp® při pečení a opékání kombinuje horký vzduch a páru. Udrží tak pokrmy zvenčí křupavé a zevnitř šťavnaté – maso je šťavnatější a ryby až o 20 %...
Multifunkční trouba SteamCrisp® při pečení a opékání kombinuje horký vzduch a páru. Udrží tak pokrmy zvenčí křupavé a zevnitř šťavnaté – maso je šťavnatější a ryby až o 20 %...
Trouba 700 MealAssist SteamCrisp® spojením páry a horkého vzduchu uchová v jídle víc chuti a živin. Díky funkci SteamCrisp® je maso šťavnatější a ryby až o 20 % křehčí než z...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Přidáním páry můžete doma pomocí trouby 600 SteamBake vytvářet lákavé muffiny a dokonalé koláče. Můžete si užívat pečeného kuřete, lasagní a ryb s rovnoměrnými výsledky jejich...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
.png)